Buffs | Comfortabele vervanger voor een sjaal

Een BUFF is in feite een naadloos, buisvormig kledingstuk dat op verschillende manieren gedragen kan worden, zoals een sjaal, hoofdband, muts, gezichtsmasker en meer. Het is gemaakt van microvezelstof die bekend staat om zijn vochtafvoerende eigenschappen en comfort. Het materiaal is ook ademend en biedt bescherming tegen wind, zon en kou.

Filter

Nekwarmers

De term “BUFF” wordt vaak gebruikt als een term voor dit type multifunctionele nekwarmer, maar het merk BUFF® blijft een van de meest erkende en populaire producenten op dit gebied.

BUFF®

BUFF® is een bekend merk dat gespecialiseerd is in deze nekwarmers, ook wel bekend als “BUFFs”. Het bedrijf werd opgericht in 1992 in Spanje door Joan Rojas, en het begon allemaal met de ontwikkeling van de originele BUFF®-nekwarmer.

Een buff is in feite een naadloos, buisvormig kledingstuk dat op verschillende manieren gedragen kan worden, zoals een sjaal, hoofdband, muts, gezichtsmasker en meer. Het is gemaakt van microvezelstof die bekend staat om zijn vochtafvoerende eigenschappen en comfort. Het materiaal is ook ademend en biedt bescherming tegen wind, zon en kou.

Het merk BUFF® is populair geworden in verschillende outdooractiviteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen en skiën, vanwege de veelzijdigheid en functionaliteit van hun producten. BUFF® heeft in de loop der jaren zijn assortiment uitgebreid en biedt nu verschillende collecties en ontwerpen, waaronder samenwerkingen met kunstenaars en merken.