BBQ’s en Vuurkorven | Gezellig samen eten in de buitenlucht

BBQ’s en vuurkorven transformeren gewone momenten in buitengewone ervaringen. Delicate aroma’s stijgen op terwijl sissende gerechten samenkomen op het grillrooster. Vuurkorven omringen je met betoverende vlammen, waardoor gezelligheid ontstaat tijdens avonden in de buitenlucht. Geniet van heerlijk eten en een warme sfeer, ongeacht het seizoen, met deze essentiële buitenaccessoires. Bij Jaeger Outdoor hebben wij innovatieve designs van BioLite, COBB, Höfats, UCO en Dalum. Maar we hebben ook een professionele topset van Yakiniku.

Filter

Plezier rond het vuur

Wij hebben BBQ’s en vuurkorven van topmerken.

BioLite

BioLite’s buitenkookinnovaties verleggen grenzen. Deze BBQ’s en vuurkorven verenigen ecologische principes met technologische finesse, waardoor rook vermindert en brandstofverbruik daalt. Bewust genieten van smaakvolle gerechten en een lagere ecologische voetafdruk is de essentie. Laat BioLite’s creatieve buitenkookoplossingen je avonturen omarmen terwijl je heerlijke herinneringen creëert.

COBB

BBQ’s van COBB combineren slim ontwerp met hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal. Geniet van smaakvolle gerechten terwijl je milieubewust blijft. De bbq’s creeëren geen open vlam waardoor je ze op veel plekken kunt aansteken. Door de innovatieve aanmaak blokken zijn ze ook zo maar op een enorm hoge temperatuur.

Yakiniku

Yakiniku BBQ’s verheffen buitenkoken tot kunst. Met verfijnd vakmanschap en hoogwaardige roestvrijstalen constructie brengen ze smaak en stijl samen. Bereik perfectie in elke maaltijd dankzij precieze warmtebeheersing en veelzijdigheid. Ervaar de essentie van authentieke grilltechnieken en creëer onvergetelijke culinaire momenten met Yakiniku’s meesterlijke buitenkookoplossingen.