Zaklampen | Duurzaam, efficiënt en betrouwbaar

De zaklampen van Jaeger Outdoor komen in veel verschillende varianten. Onze zaklampen hebben een verschillende hoeveelheid lumen. Ook variëren ze in grootte. Misschien heb je behoefte aan een kleine, compacte en dus draagbare zaklamp of juist een grotere lamp met meer lumen. Bij een kleine zaklamp kun je denken aan de Olight I1R 2 Pro met 180 lumen. Deze lamp heeft een lengte van 5 centimeter en verlicht toch tot 48 meter. Een voorbeeld van een krachtige lamp is de Red Dot Design Award winnende NexTorch Saint Torch 30 met 5600 Lumen.

Filter

Zaklampen in verschillende vormen

Hoe maak je een keuze uit zoveel zaklampen? Wij informeren je over onze merken.

Olight

Olight is opgericht in 2006 en is nu al wereldwijd een zeer gewaardeerd merk. Olight maakt het hun missie om zoveel mogelijk lumen in een zo compact mogelijke zaklamp te verwerken. Het bedrijf is enorm ambitieus en passievol. Olight lampen hebben een enorm hoge brandduur. Wij zijn fan!

NexTorch

NexTorch is een wereldwijd bekend merk. Het bedrijf levert zaklampen aan particulieren en beroepen als de politie, het leger, jagers en doctoren. NexTorch is opgericht in 2005 en levert nu al producten aan 100 verschillende landen.

Silva

Silva is een Zweeds merk. Het merk is in 1933 bekend geworden door hun uitvinding van een met vloeistof gevuld kompas. Maar ook hun zaklampen zijn enorm inventief. De lampen concurreren niet in hoeveelheid lumen met de andere merken, maar dit maken ze goed door de compactheid van de lampen.