Borden Bekers en Bestek | Overal in comfort genieten van je gerechten

We laten je graag kennismaken met onze draagbare borden, bekers en bestek. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat van een bord eten met bestek toch het lekkerste is. Het is echter lastig om je bestek la mee te nemen op reis of naar de camping. Dit neemt namelijk simpelweg teveel ruimte in beslag. Daarom laten we je graag zien hoe efficiënt de opvouwbare en lichte varianten kunnen zijn. Met deze producten kun je ook op reis weer comfortabel eten zonder je tas vol te hoeven stoppen. Onze merken zijn onder andere Esbit, Stanley, Light My Fire en UCO.

Filter

Borden Bekers en Bestek

Opvouwbare Borden en bekers en enorm licht bestek. Ideaal voor op reis.

Stanley

Stanley is trots op zijn reputatie op het veld van uitmuntendheid. Ze leggen hun onverdroten toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van de producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen. Stanley vecht voor de reputatie in het beste wat ze doen. The Stanley Works, oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut, werd in 1843 opgericht door Frederick T. Stanley. Uiteindelijk is daar dit bedrijf uitgekomen dat zich wil excelleren in vele uitrustingen. Het bestek en de bekers van Stanley zijn dan ook altijd van hoge kwaliteit.

UCO

UCO staat voor effectiviteit, comfort en originaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1971 en brengen daardoor al meer dan 50 jaar innovatie in de outdoor industrie. Ze zijn begonnen met het maken van kaarslantaarns. Maar ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de leiders in vuurstarters en licht. Alles om het outdoor gemakkelijk te maken. Dit comfort is terug te zien in hun outdoor kookgerei.

Esbit

Esbit geeft veel. Esbit weet wat klanten van hun vragen. Esbit maakt hun producten gemakkelijk te gebruiken. Esbit is een familiebedrijf en deze vorm hebben ze tot nu toe al 3 generaties weten te behouden. Hun merk is ondertussen wereldwijd bekend.

Light My Fire

Light My Fire wil producten maken die ons weer samenbrengen met de natuur. Met Light My Fire is het mogelijk om overal te picknicken. Een bedrijf wat gespecialiseerd is in outdoor vuur starten brengt natuurlijk ook goede accessoires om van het vuur te genieten. Dit is te zien aan hun bestek.