Verzorging en Hygiëne | Draagbaar, praktisch en natuurlijk afbreekbaar

Een outdoor excursie betekend niet dat je niet aan je verzorging kunt werken. Wij verbazen ons over de handige producten van Sea to Summit, Matador en Sjö&Hav. Van efficiënte toilettassen en handdoeken die extreem snel drogen tot aan natuurlijk afbreekbare shampoos, conditioners en insectensprays.

Filter

Verzorging en Hygiëne

Onze verzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van het buitenleven omdat ze gemakkelijk toe te passen zijn in de meest eenvoudige situaties.

Sjö&Hav

Sjö&Hav is een merk dat natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten maakt. Ze gebruiken ingrediënten uit Scandinavië en produceren hun producten op een duurzame manier. Ze gebruiken bijvoorbeeld gerecyclede en recyclebare verpakkingen. Hun assortiment bevat producten voor gezicht, lichaam en haar die geen synthetische kleurstoffen of parabenen bevatten. Ook hebben ze handige sprays tegen insecten.

In het kort, Sjö&Hav maakt natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten die passen bij Scandinavische waarden van kwaliteit en respect voor de natuur.


Sea to Summit

Sea to Summit is een bedrijf uit Australië dat avontuur serieus neemt. Het bedrijf is gestart door Roland Tyson. Hij maakte op 17 jarige leeftijd outdoor gear met een oude industriële naaimachine in zijn kinderkamer. Dit was in 1983. Hij kwam er al snel achter dat dit zijn talent was en begon daardoor al outdoor gear te designen en te creëren voor andere Australische avonturiers. Ronald verzorgde zelfs de gear voor de eerste klim van de mount Everest. De mount Everest is 8850 meter hoog vanaf zee level. En zo ontstond in 1991 het bedrijf met de naam Sea to Summit. De gear van Sea to Summit wordt altijd zo licht, draagbaar en comfortabel mogelijk ontworpen.

De handoeken van Sea to Summit zijn niet anders. De waardes van Sea to Summit komen ook in deze producten terug. De handoeken zijn sneldrogend en toch zo draagbaar mogelijk.

Matador

Matador is een topmerk als het onder andere om tassen en outdoor gear gaat. Zo hebben ze in deze categorie strakke en handige toilettassen. Naast toilettassen vind je ook zeeptasjes en sneldrogende, draagbare handoeken.