Sport en Wear | Alle accessoires voor buitensport

Het kan heerlijk zijn om tijdens je vakantie middels sport te genieten van de buitenlucht. Sport accessoires en kleding kunnen deze ervaring nog prettiger maken. Bij ons vind je zonnebrillen, draagbare slaapzakken en producten voor hygiëne. Bij ons vind je producten van topmerken als Selk Bag, Sjö&Hav en Sunski.

Filter

Sport en Wear

Buitenactiviteiten kunnen een outdoor vakantie verfrissend houden. Daarom kunnen deze producten niet op onze webshop ontbreken. We nemen je mee in onze sport en wearables producten

Zonnebrillen

Op onze webshop vind je zonnebrillen van het merk Sunski. Sunski is een bekend merk in Amerika. Het merk heeft één doel: “De beste bril op aarde maken voor outdoor avonturen”.  De frames van de brillen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De brillen voelen extreem ligt aan en zijn outdoor bestendig.

Hygiëne

Een outdoor avontuur hoeft niet meer gepaard te gaan met een slechte verzorging. Onze verzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van het buitenleven omdat ze gemakkelijk toe te passen zijn in de meest eenvoudige situaties. Deze verzorgingsproducten zijn namelijk te gebruiken met zout water. Hier vind je ook insectensprays om ongewenste gasten bij je uit de buurt te houden.

Draagbare Slaapzakken

Nu moeten we eerlijk zijn. Toen we dit product voor het eerst zagen begrepen we het niet helemaal. Een draagbare slaapzak. Dit product is voor iedereen die snel een tent uit wil kunnen stappen zonder de warmte van de slaapzak te hoeven verlaten. Nou ja dit klinkt toch eigenlijk helemaal niet zo verkeerd? Helaas zit er voor de mannen geen gulp in de slaapzak. Voor een nachtelijke plaspauze zal de slaapzak dus nog steeds verlaten moeten worden. De draagbare slaapzakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal.