Thermos en Drinkflessen | Flessen om vloeistoffen schoon of op temperatuur te houden

Het is prettig om een goede thermosfles en drinkfles bij je te hebben op pad. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven. Zeker wanneer je fanatiek op buitenavontuur bent. Onze drinkflessen hebben verscheidene pluspunten. We hebben flexibele en dus hele draagbare flessen, flessen met een waterfilter en thermosflessen. Met deze thermosflessen blijft warme vloeistof warm en koude vloeistof koud. Onze drinkflessen komen van topmerken als Esbit, Light my Fire, LifeStraw, Stanley en HydraPak.

Filter

Drinkflessen en Thermosflessen

Je hoeft je je warme bakje koffie niet meer te missen op excursie of je zorgen te maken dat het water dat je drinkt niet zuiver is met deze drinkflessen en thermosflessen.

LifeStraw

De waterfilters van LifeStraw zijn op onze webshop enorm populair. Deze technologie maakt niet alleen onze outdoor expedities gemakkelijk en veilig, maar de producten worden ook naar noodgebieden gestuurd. Het bedrijf is begonnen als start up om de Guinea worm uit te roeien. Een parasitaire rondworm die mensen infecteren door het drinken van vuil zoetwater. LifeStraw staat voor de wereld en is daarom duurzaam. Het bedrijf ondersteund mensen met hun producten die in een ramp verkeren. Alle flessen van LifeStraw filteren op bacteriën bacteriën, parasieten, microplastics, chemicaliën zoals chloor, waardoor het water beter smaakt. Voor elke 500 producten dat het bedrijf verkoopt leveren ze schoon water aan 100 schoolkinderen uit derde wereld landen voor 5 jaar. Omgerekend levert één LifeStraw aankoop een kind in nood een jaar aan schoon water op.

Esbit

Esbit is een merk uit Duitsland dat sinds 1936 al innovatieve en gebruiksvriendelijke producten ontwerpt. Producten die ons het outdoor leven gemakkelijker maken. Zo liggen de drinkflessen van Esbit lekker in de hand en zijn ze van roestvrijstaal. De drinkflessen en thermosflessen van Esbit zien gewoon strak uit.

HydraPak

HydraPak maakt flexibele drinkflessen van 50% gebruikt plastic. Zo helpt HydraPak mee aan de wereld. Het bedrijf bestaat al sinds 2001 en heeft verscheidene mooie initiatieven lopen die helpen bij ons globale plasticoverschot. Dit neemt de kwaliteit van de producten echter niet weg. HydraPak garandeert dat de flessen die ze verkopen een levenslang mee zullen gaan.