Draagbare Slaapzakken | Ook buiten de tent verwarmd

Toen de draagbare slaapzak binnenkwam moesten wij onszelf even achter het hoofd krabben. We begrepen het niet helemaal. Maar na verloop van tijd zijn we anders gaan denken. Bedenk je een situatie van een koude nacht in een tent wanneer je uit wanhoop de kleding toch maar aanhoud. Dan is het stiekem toch een voordeel dat je de volgende ochtend direct je tent uit kunt stappen. Nu hoef je zelfs niet meer uit je slaapzak te komen om de tent uit te kunnen. Wij kunnen de charme wel begrijpen. We hebben draagbare slaapzakken van Selk’Bag.

Filter

Draagbare Slaapzak

Een draagbare slaapzak is een slaapzak die je tijdens je expeditie aan kunt houden. Ook buiten de tent.

Selk’Bag

Selk’Bag is een innovatief outdoor kledingstuk dat de grenzen tussen slaapzakken en draagbare kleding vervaagt. Het concept achter Selk’Bag is eenvoudig maar revolutionair: een draagbare slaapzak die je in staat stelt om comfortabel te bewegen terwijl je warm blijft, zowel binnen als buiten.

Wat Selk’Bag onderscheidt van traditionele slaapzakken is het unieke ontwerp dat lijkt op een jumpsuit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor isolatie en comfort, waardoor het ideaal is voor buitensportactiviteiten zoals kamperen, wandelen of gewoon ontspannen onder de sterren.

De Selk’Bag is ontworpen met het oog op mobiliteit. Het heeft handige functies zoals afneembare voeten, zodat je gemakkelijk rond kunt lopen zonder je slaapzak uit te trekken. De handen blijven ook vrij dankzij de ritssluitingen, waardoor je eenvoudig taken kunt uitvoeren zonder afbreuk te doen aan warmte.

Met verschillende modellen en stijlen, waaronder opties voor volwassenen en kinderen, biedt Selk’Bag een veelzijdige oplossing voor iedereen die graag geniet van het buitenleven zonder concessies te doen aan comfort. Of het nu gaat om kamperen in de bergen, ontspannen bij het kampvuur of gewoon gezellig thuis, de Selk’Bag is de ultieme combinatie van praktisch design en warmte.