Contact

  Neem contact met ons op

  Heb je een vraag over onze service, webshop, product of over je order? Neem dan gerust contact op met ons klantenservice team, wij helpen je graag! Wij zullen zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden, in de meeste gevallen zal dat binnen 24 uur zijn. Met uitzonderingen van officiële feestdagen.

  Wilt u iets retourneren of een product onder garantie laten vallen? Vul dan het retourformulier volledig in en doe deze samen met het product in een stevige doos, kijk naar onze retourneren & garantie pagina voor meer informatie.

  Wie zijn wij

  Bij Jaeger Outdoor zijn we fan van kwaliteitsproducten voor de outdoor specialist en hobbyist. Met ons enthousiaste team doen wij ons best om deze prachtige producten snel en gemakkelijk bij u te krijgen zodat onze klanten op een veilig en gemakkelijke manier op avontuur kunnen.

  Wij bieden een breed scala aan producten aan van de beste merken. Wij vinden dat de kwaliteit en daarmee veiligheid vooraan moet staan in uw buitenavonturen. Dit vloeit ook verder in onze service. Mocht er een product defect of niet na behoren functioneren kunt u altijd bij ons terecht voor een snelle en gemakkelijke service. Wij vinden het van belang dat dit op een transparante en flexibele manier gebeurt.

   

  Bedrijfgegevens

  Jaeger Outdoor
  Kanaalweg 31-1
  8861VA  Harlingen
  Tel: +31(0)517-433110
  Email: info@jaegeroutdoor.nl​

  IBAN: NL81 ABNA 0107 5284 52​
  KvK:  84713194​
  BTW: NL863328192B01​