Messen en Tools | Jaeger Outdoor helpt je graag

Je wilt een mes kopen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Wij zijn zelf enorme mes liefhebbers. Daarom heeft onze webshop een groot assortiment aan verschillende soorten messen. Zo hebben we o.a. zakmessen, vaste messen, kapmessen en multitools. Hier vind je alleen messen en andere snij, hak en schuurtools van topmerken.

Filter

Mes kopen? 

Bij Jaeger Outdoor zijn wij enorme liefhebbers van messen. Daarom zijn wij enthousiast over ons grote assortiment. Wilt u een mes kopen? Als eerste is het verstandig om na te gaan naar wat voor mes je zoekt. Wij bieden o.a. bekende merken als Victorinox, Crkt en Gerber. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit.

Zakmessen

Een zakmes is een mes dat dichtgevouwen kan worden en daardoor makkelijk draagbaar is. Sommige mensen maken dagelijks gebruik van een zakmes terwijl anderen enkel op de camping rondlopen met een zakmes. Een zakmes is bruikbaar voor bijvoorbeeld werk in een magazijn. Het openen van dozen is geen enkel probleem. Maar ook taken als het smeren van een broodje of het snijden van een stuk fruit op het werk wordt gemakkelijk gemaakt.

Vaste messen

Het begrip vaste mes komt direct uit de engelse taal. In het engels noem je het een ‘fixed blade”. Dit soort messen zijn dus niet inklapbaar zoals bij een zakmes. Deze messen zijn prachtige verzamelobjecten omdat er veel verschillende soorten vaste messen zijn. Vaste messen worden veel gebruikt voor survival, jacht, kamperen en zelfs voor militaire doeleinden.

Multitools

Een multitool is een gereedschap die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het zijn meerdere handige gereedschappen in één tool. Denk aan messen, schroevendraaiers, scharen, zagen, tangen, openers en spelden.

Kapmessen

Een kapmes of een machete is niet alleen bruikbaar in de natuur. Dit mes kan ook gebruikt worden in de tuin. Hierbij kun je denken aan het kappen van struiken in de tuin. Of het hakken van brandhout en het bewerken van voedsel.