Outlet | Wees er snel bij voor een kans op goede korting

Een outlet is een nieuw product in de opruiming of met een beschadiging. Daarom kun je nu genieten van onze outlet kortingen. Er wordt in ieder product omschreven waarom het een outlet is en wat de korting betreft. Als je het outlet vinkje leeg laat krijg je uiteraard het normale product. Er is vaak maar één outlet variant van het product. Zodra de outlet variant verkocht is zal deze van de pagina verdwijnen. Voor al deze kortingen geld dus op = op.

Filter

Soorten Outlets

Een product kan om meerdere reden een outlet zijn. Hier leggen we je uit welke verschillende outlets wij hanteren. Als een product een grote beschadiging heeft zullen wij deze natuurlijk niet aanbieden.

Opruiming

Deze producten hebben geen beschadiging, maar hebben wij in de opruiming. De korting word hierdoor automatisch meegerekend.

Beschadiging aan de doos – 10%

Bij deze producten is de doos beschadigd. Er is niets mis met het product. Daarom krijg je met deze outlet 10% korting.

De doos mist – 20%

Bij deze producten is de doos en eventueel een handleiding niet meer aanwezig. Er is niets mis met het product. Daarom krijg je met deze outlet 20% korting.

Lichte beschadiging – 30%

Op deze producten zit een lichte beschadiging. Denk hierbij aan een klein deukje of een klein krasje. Daarom krijg je met deze outlet 30% korting.