Tassen en Dry Bags | Bepakt en droog op reis

Ga je op expeditie door het water? Veel van onze tassen die je kunt kopen fungeren ook als Dry bags. Met deze tassen hoef je je geen zorgen meer te maken dat de inhoud van je tas nat word. Onze tassen en dry bags komen van topmerken als Sea to Summit en Pathfinder. In de onderstaande teksten leggen we je uit hoe onze merken je inhoud droog zullen houden.

Filter

Droog reizen met de Dry Bags van Jaeger Outdoor

Of je nou door het water moet of het met bakken uit de hemel stort. Als je onze dry bags koopt hoef je je geen zorgen meer te maken dat je inhoud nat word.

Sea to Summit

Sea to Summit is een bedrijf uit Australië dat avontuur serieus neemt. Het bedrijf is gestart door Roland Tyson. Hij maakte op 17 jarige leeftijd outdoor gear met een oude industriële naaimachine in zijn kinderkamer. Dit was in 1983. Hij kwam er al snel achter dat dit zijn talent was en begon daardoor al outdoor gear te designen en te creëren voor andere Australische avonturiers. Ronald verzorgde zelfs de gear voor de eerste klim van de mount Everest. De mount Everest is 8850 meter hoog vanaf zee level. En zo ontstond in 1991 het bedrijf met de naam Sea to Summit. De gear van Sea to Summit wordt altijd zo licht, draagbaar en comfortabel mogelijk ontworpen. De dry bags van Sea to Summit komen in verschillende vormen. Een volwaardige tas of een kleiner tasje voor belangrijke spullen die je in je normale tas mee kunt nemen.

Pathfinder

Pathfinder producten zijn goedgekeurd door de legende, Dave Canterbury. Het Pathfinder-assortiment heeft een hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. De missie van Pathfinder is eenvoudig: “om outdoor-uitrusting van een merk van superieure kwaliteit en waarde te bieden voor zowel een survivalist als een weekendavonturier.” Dave Canterbury’s Pathfinder school is wereldberoemd als leider op het gebied van bushcraft en survival. Elk product is in de praktijk getest om zelfs de meest extreme scenario’s aan te kunnen. De designs van de reguliere tassen zijn schitterend en draagbaar.