Matador

Matador | Reis verder dan de massa

Wij begrijpen waarom zoveel mensen uitrusting van Matador kopen. Wij zijn altijd verheugd om nieuwe Matador producten te mogen verzenden. De producten zien er enorm slick uit. Matador is voor alle reizigers die meer willen ontdekken van de wereld dan de overige massa. Met dit merk kun je zorgeloos natuurlijke plekken ontdekken die niet door de mens ontworpen zijn. Daarom zorgt Matador ervoor dat ieder product een lichtgewicht is. De rugzakken zijn ondanks het lichte gewicht toch erg weerbaar. Matador geloofd dat sustainability een noodzaak is in product creatie en ziet sustainability dus niet als een marketing tool.

Filter

Matador

Matador staat bekend om zijn hoogwaardige, duurzame en compacte producten die zijn ontworpen om reizigers te helpen bij het optimaliseren van hun avonturen, zowel in de natuur als in stedelijke omgevingen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder reisrugzakken, reisaccessoires, picknick- en festivaluitrusting, waterdichte tassen en zakken, en reisgadgets.

Rugzakken

De reisrugzakken zijn lichtgewicht en opvouwbaar, ideaal voor dagtochten, wandelingen of als extra bagage tijdens het reizen. De reisaccessoires, zoals pakzakken, toilettassen, reishanddoeken en compressiezakken, helpen reizigers georganiseerd te blijven en efficiënt hun bagage in te pakken.

Andere producten

Ze produceren ook compacte picknickdekens, strandhanddoeken en andere benodigdheden die handig zijn voor buitenactiviteiten, evenals waterdichte tassen en zakken voor avonturiers die hun spullen droog willen houden tijdens watersporten.

Daarnaast bieden ze innovatieve reisgadgets, zoals de Matador Pocket Blanket, een ultralichte, compacte deken die gemakkelijk in je zak past, en de Matador Pocket Towel, een sneldrogende handdoek die weinig ruimte inneemt.

Over het algemeen streeft dit merk ernaar om functionele en draagbare reisproducten te leveren, zodat reizigers kunnen genieten van meer gemak en comfort tijdens hun avonturen. Deze producten zijn vaak populair onder backpackers, kampeerders, wandelaars en andere liefhebbers van buitenactiviteiten.