Kapmessen | Hoge kwaliteit van onze topmerken

Als je opzoek bent naar goede kapmessen dan zit je hier goed. Wij worden zelf trillend enthousiast wanneer deze producten bij ons geleverd worden. Want deze krachtpatsers zien er simpelweg erg tof uit. Bij Jaeger Outdoor filteren wij producten op topmerken. Dat is bij onze kapmessen niet anders. Onze kapmessen komen van CRKT, Fiskars, Gerber en SOG.

Filter

Kapmessen

Wij worden trillend enthousiast van onze kapmessen. We filteren deze messen op topmerken. We nemen je mee in ons aanbod.

Gerber

Gerber is een hoogstaand Amerikaans merk. Het bedrijf is opgericht in 1939 in Portland. De kapmessen van Gerber zien zijn echte krachtpatsers. Door het mooie zwarte design zijn deze kapmessen altijd herkenbaar als Gerber producten.

CRKT

CRKT stelt zichzelf één doel. Een gebruiker moet veel zelfvertrouwen krijgen door het vasthouden van CRKT Tools. Dat zit wel goed met deze messen. De messen van CRKT hebben een comfortabel handvat en zijn vlijmscherp. Dit komt omdat de ontwerper niemand minder is dan de bekroonde custom messenmaker Ken Onion uit Kaneohe. 

SOG

SOG staat voor studies and observation group. Het verhaal van dit merk begint in Vietnam. Één groep van hoog geclassificeerde US special ops gebruikte een uniek legermes. In 1986 heeft dat mes een jonge designer genaamd Spencer Frazer geinspireerd om SOG Specialty Knives op te richten. Zijn missie was om dat oude mes te honoreren. Wat begon als een mooie herdenking veranderde in een innovatieve en populaire tool. Vanaf dat moment is SOG een groot merk in messen. Zo ook deze kapmessen.