Slaapmatten | Een bed die je mee kunt nemen

Een goede rust op een slaapmat is wenselijk en belangrijk tijdens iedere vakantie of excursie. Onze matten zijn stuk voor stuk draagbaar en erg comfortabel. Onze slaapmatten komen van topmerken als Pathfinder en Sea to Summit.

Filter

Slaapmatten

Slaapmatten zorgen voor een goede nachtrust. Dat is essentieel tijdens een vakantie of een excursie.

Sea to Summit

Sea to Summit is een bedrijf uit Australië dat avontuur serieus neemt. Het bedrijf is gestart door Roland Tyson. Hij maakte op 17 jarige leeftijd outdoor gear met een oude industriële naaimachine in zijn kinderkamer. Dit was in 1983. Hij kwam er al snel achter dat dit zijn talent was en begon daardoor al outdoor gear te designen en te creëren voor andere Australische avonturiers. Ronald verzorgde zelfs de gear voor de eerste klim van de mount Everest. De mount Everest is 8850 meter hoog vanaf zee level. En zo ontstond in 1991 het bedrijf met de naam Sea to Summit. De gear van Sea to Summit wordt altijd zo licht, draagbaar en comfortabel mogelijk ontworpen.

Het geheim achter de luchtmatrassen van Sea to Summit is de Air Sprung Cell-technologie. Net als bij een matras met pocketveren passen de individuele luchtkamers zich aan je lichaam aan terwijl je op de matras ligt, waardoor je ongelooflijk comfort en ondersteuning krijgt terwijl je slaapt.

Om de compacte, zelfopblaasbare slaapmatten ongelooflijk gemakkelijk op te kunnen bergen, comfortabel en warm te maken, heeft Sea to Summit het Delta Core en Delta Core-V-proces ontwikkeld – waarbij kernen van PU-schuim strategisch worden verwijderd met behulp van lichaamskaarten (die verschillen voor unisex en vrouwenspecifieke matten).