Bijlen | Jaeger Outdoor heeft veel formaten

Je wilt een bijl kopen om hout te hakken of omdat bijlen een tof verzamelobject zijn. Wij laten je graag onze voorraad zien. Zo hebben wij verschillende soorten bijlen. Hakbijlen zijn groter van formaat en worden gebruikt om bomen te kappen. Handbijlen zijn kleiner en worden gebruikt om houtplanken te hakken tot bijvoorbeeld aanmaakhoutjes. Zoals de naam suggereert kun je een handbijl met één hand gebruiken. We hebben een aantal merken op onze webshop staan. Zo verkopen we bijlen van Njord, CRKT, Fiskars, Cold Steel en Gerber.

Filter

Je wilt een bijl kopen?

Je wilt een bijl kopen, maar bent niet bekend met de merken. Wij stellen onze merken aan je voor.

Njord

De bijlen van Njord worden volledig met de hand gemaakt door een team van professionele en vakbekwame ambachtslieden. De bijlen lijken alsof ze uit het verleden komen en geven daardoor een viking uitstraling. In die tijd waren bijlen dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Dit effect wordt gecreëerd door de bouwtechnieken. Dit wordt gedaan met traditionele technieken en methoden. Onze collectie van Njord is enorm veelzijdig. Van prachtige compacte bijlen gemaakt vaan oogstrelend damascus tot krachtpatsers die gemaakt zijn van carbon staal.

CRKT

CRKT stelt zichzelf één doel. Een gebruiker moet veel zelfvertrouwen krijgen door het vasthouden van CRKT Tools. En zelfvertrouwen krijg je wanneer je deze bijlen vast hebt. Want zeg nou zelf, de CRKT Kangee T-Hawk ziet er dan ook enorm intimiderend uit. De CRKT Birler is ontworpen door Elmer Roush uit Brasstown. Hij weet het een en ander over bijlen en het leven in het strijdtoneel. Hij bracht behoorlijk wat tijd door in Vietnam.

Gerber

Gerber is een hoogstaand Amerikaans merk. Het bedrijf is opgericht in 1939 in Portland. Gerber producten worden veel gebruikt door soldaten en jagers. Gerber stelt dat hun tools een leven lang meegaan.