Keukenmessen | Voor op de camping of in de keuken

Bij ons op de webshop kun je een groot aanbod aan keukenmessen kopen. Tijdens het online zetten van deze messen begon het bij ons te kriebelen om onze oude keukenmessen weg te gooien. Van comfortabele handvaten tot aan messen van prachtig damascus staal. Alle keukenmessen komen van Samura. Onderaan de pagina vertellen we meer over dit merk.

Filter

Keukenmessen van Samura

Samura staat voor één principe met hun keukenmessen. “Alles gaat om precisie.”

Samura

Samura is begonnen als familiebedrijf dat gestart is door een bekende designer en ingenieur Alex Yakovlev. Hij schetst tot op de dag van vandaag alle ideeën voor zijn Japanse keukenmessen nog met de hand. Alex Yakalov is geobsedeerd met precisie en investeert veel uren om onvergelijkbare kwaliteit, langdurige scherpte en unieke esthetiek te garanderen.

Samura is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk op de markt. Maar ondanks dat blijven ze het bedrijf besturen als familiebedrijf. 90 procent van het het productieprocess wordt nog steeds met de hand gedaan. Samura neemt kwailiteit zeer serieus. Hun prototypes worden eerst volledig getest door culinaire professionals met verschillende expertises. 

De messen worden gebruikt in toprestaurants, maar zijn ook populair onder particuliere kook fans. De messen worden zelfs gebruikt door beenhouwer slagers. Prototypes worden op al deze fronten getest. Pas als ze al deze testen doorstaan hebben worden de messen beschikbaar voor de consument.