Hangmatten | De ultieme rustgevende buitenervaring

Hangmatten worden al eeuwenlang gebruikt en zijn populair in veel verschillende culturen over de hele wereld. Een hangmat is een comfortabel en ontspannend stukje buitenmeubilair dat bestaat uit een doek dat tussen twee punten is opgehangen, meestal bomen of palen. Bij Jaeger Outdoor hebben we hangmatten van verschillende merken. Ons merk is Sea to Summit.

Filter

Hangmatten voor het ultieme comfort 

Je wilt hangmatten kopen, maar weet niet welke je moet hebben?

Sea to Summit

Sea to Summit is een bekend merk dat gespecialiseerd is in outdoor-uitrusting en accessoires. Ze bieden een scala aan hoogwaardige producten voor kamperen, wandelen en andere outdoor-activiteiten. De hangmatten van Sea to Summit staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Ze zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak, waardoor ze ideaal zijn voor avonturiers die lichtgewicht uitrusting waarderen.

Een kenmerk van de Sea to Summit-hangmatten is het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze maken gebruik van lichtgewicht, ademende en sneldrogende stoffen zoals nylon of polyester. Deze materialen zijn bestand tegen weersinvloeden en gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik in de buitenlucht. Daarnaast zijn deze proctuten vaak voorzien van handige eigenschappen die het gebruiksgemak vergroten. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een geïntegreerd muskietennet om insectenbeten te voorkomen. Anderen hebben compressiezakken voor gemakkelijk inpakken en transport. Sea to Summit biedt ook verschillende accessoires voor hun hangmatten, zoals regenbescherming of een hangmat-tarp, die extra bescherming bieden tegen regen en zon.