Stoelen en Picknickkleden | Overal een droge en gezellige zitplek

Draagbare stoelen en picknickkleden maken iedere outdoor situatie comfortabeler en gezelliger. Of je nu op outdoor excursie bent, op de camping zit of geniet van een festival. Wij zijn geen fan van het meedragen van grote campingstoelen. Daarom zijn wij blij met de producten van Sea to Summit en Matador. De producten van deze topmerken staan voor comfort en draagbaarheid.

Filter

Stoelen en Picknickkleden

Zitten op een modderige of natte ondergrond is niet een aantrekkelijk idee, maar het meeslepen van campingstoelen is ook niet ideaal. Daarom zijn draagbare stoelen en picknickkleden een genot.

Matador

De Picknickkleden van Matador komen met functies waarvan ik eerst niet wist dat ik ze wilde hebben. Het Easy-Pack-Patroon ziet er stijlvol uit en maakt het gemakkelijk om het deken weer tot broekzakformaat te vouwen. Ook hebben de kleden in elke hoek een pin om het net als een tent aan de grond te bevestigen. Nu kun je gerust opstaan zonder je zorgen te hoeven maken dat je zitplek wegwaait. Natuurlijk zijn de dekens van dit topmerk ook waterdicht. Alle functies van dit deken zijn eigenlijk simpele ideeën, maar maken naar onze mening een grote impact.

Sea to Summit

Sea to Summit is een bedrijf uit Australië dat avontuur serieus neemt. Het bedrijf is gestart door Roland Tyson. Hij maakte op 17 jarige leeftijd outdoor gear met een oude industriële naaimachine op zijn kinderkamer. Dit was in 1983. Hij kwam er al snel achter dat dit zijn talent was en begon daardoor al outdoor gear te designen en te creëren voor andere Australische avonturiers. Ronald verzorgde zelfs de gear voor de eerste klim van de mount Everest. De mount Everest is 8850 meter hoog vanaf zee level. En zo ontstond in 1991 het bedrijf met de naam Sea to Summit. De gear van Sea to Summit wordt altijd zo licht, draagbaar en comfortabel mogelijk ontworpen.

Nu zijn stoelen niet essentieel voor heftige excursies zoals dat. Toch behoud Sea to Summit zijn waardes in het ontwerp van de opblaasbare stoelen. Ze zijn licht, draagbaar en comfortabel.