Zagen | Pocket handzagen en handkettingzagen

Onze zagen zijn effectief en klein. Daarom nemen ze weinig ruimte van de gereedschapskist in beslag. Met deze Handzagen en handkettingzagen kun je bomen en takken verwijderen. Ook waar geen elektriciteit of brandstof aanwezig is. Wij hebben zagen van topmerken als Fiskars, Due Cigni, Gerber en Nordic Pocket Saw

Filter

Zagen

Draagbare en effectieve zagen voor het verwijderen van takken en bomen.

Pocket Handzagen

Pocket handzagen zijn draagbare zagen, ontworpen voor gemak in een zak of gereedschapskist. Deze compacte tools bieden handigheid voor snelle zaagklussen, vooral waar een grotere zaag onhandig zou zijn. Ze hebben vaak inklapbare handvatten voor eenvoudig vervoer zonder scherpe randen bloot te stellen.

Hand Kettingzagen

Een hand kettingzaag, bekend als draagbare kettingzaag, is een mens-aangedreven snijgereedschap. In tegenstelling tot motor-aangedreven varianten heeft het geen brandstof of elektriciteit nodig. De zaagketting loopt over een geleiderail en wordt aangedreven door heen-en-weer gaande bewegingen. Hand kettingzagen zijn handig voor het verwijderen van kleinere bomen of takken op afgelegen plaatsen. Ze zijn nuttig waar toegang tot elektriciteit of brandstof beperkt is.

Beide soorten zagen hebben specifieke toepassingen en zijn handig in verschillende situaties, afhankelijk van het uit te voeren werk. Het is belangrijk om het juiste gereedschap te kiezen op basis van de specifieke eisen van de klus.