Kussens | Draagbaar hoofdcomfort tijdens ieder buitenavontuur

De kussens op onze webshop zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid en gemak. Ze zijn licht van gewicht en kunnen compact worden opgevouwen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen tijdens het reizen, kamperen of tijdens het backpacken. Eigenlijk voor ieder buitenavontuur. Ons voornaamste merk in kussens is Sea to Summit

Filter

Draagbare kussens voor onderweg

Kussens van thuis meenemen kan een onpraktische bedoeling zijn. Onze kussen maken het je makkelijker.

Sea to Summit

Met Sea to Summit heb je verschillende opties om je slaapcomfort te verbeteren. De hoofdkussens van Sea to Summit zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, zodat je het kussen kunt kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht en compact kussen voor op reis of een ergonomisch ontworpen kussen voor kamperen, Sea to Summit heeft je gedekt.

De hoofdkussens van Sea to Summit zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals zacht polyester of een combinatie van polyester en elastisch TPU. Deze materialen zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid, zodat je langdurig van je kussen kunt genieten. Sea to Summit heeft zowel opblaasbare kussens als foam kussens. Daarnaast biedt Sea to Summit een scala aan maten en vormen, zodat je het kussen kunt kiezen dat het beste bij je slaapstijl past. Of je nu een zijslaper bent die extra ondersteuning nodig heeft of een rugslaper die een lager profiel verkiest, er is een geschikt kussen beschikbaar.