Zaklampen en Elektra | Alles om het donker buiten te verlichten en energie op te wekken

Wil je goed zicht hebben in donkere buitenlucht? Bij ons vind je kwalitatieve zaklampen, hoofdlampen en lantaarns. Elektriciteit kunnen opwekken en opslaan kan een verblijf in de buitenlucht een stuk gemakkelijker en prettiger maken. Daarom vind je bij ons ook zonnepanelen en powerbanks. Alles om je outdoor avonturen zo comfortabel mogelijk te maken.

Filter

Zaklampen en Elektra

We kunnen ons bijna geen wereld meer voorstellen zonder elektriciteit en verlichting. Daarom proberen we je ook tijdens het overnachten in de buitenlucht te voorzien van zaklampen en elektra. Dit doen we met merken zoals BioLite, Exotac, Nextorch en Silva.

Zaklampen

Wij beschikken over zaklampen met een verscheidene hoeveelheid Lumen. Van een kleine, compacte zaklamp zoals de NexTorch K3 Penlight met 180 Lumen tot aan de Red Dot Design Award winnende NexTorch Saint Torch 30 met 5600 Lumen. De behuizing van deze zaklamp bestaat uit hetzelfde materiaal dat ook voor vliegtuigen en in de luchtvaarttechniek wordt gebruikt. Hierdoor is de zaklamp ondanks zijn kracht toch nog een lichtgewicht.

Hoofdlampen

Hoofdlampen zorgen ervoor dat je het licht niet eens meer hoeft vast te houden. Ze zijn tegenwoordig zo comfortabel dat je het niet eens meer door hebt dat je ze draagt. Ze zijn voorzien van verschillende verlichtingsstanden. De Biolite Headlamp 750 beschikt over een “Run Thru” functie. Hiermee is het mogelijk om de hoofdlamp tijdens gebruik op te laden.

Lantaarns

We beschikken over verschillende buitenlantaarns om mee te nemen op je outdoor expedities of kampeertripjes. Sommige lantaarns zijn dimbaar en kunnen verschillende kleuren licht uitstralen.

Zonnepanelen

Onze compacte en draagbare zonnepanelen zijn erg geschikt om je apparaten te voorzien van stroom terwijl je in de natuur vertoeft. De zonnepanelen zijn voorzien van een batterij om de elektriciteit op te slaan voor in de avonduren.

Powerbanks

Onze powerbanks zijn ontworpen om niet alleen de huidige maar ook de volgende generatie elektrische apparaten van stroom te voorzien. De powerbanks zijn licht van gewicht en met de BioLite Charge 80 PD kun je tot wel 20000 mAh opslaan. Dit is gemiddeld genoeg om vijf keer een mobiele telefoon op te kunnen laden.