Kampeerpannen en potten | Gemakkelijk gerechten bereiden als thuis

Outdoor koken kan tegenwoordig net zo culinair zijn als thuis met deze kampeerpannen. De pannen en het kookgerei op onze webshop nemen weinig ruimte in en zijn multifunctioneel. Met één pan kun je verschillende gerechten bereiden. Sommige pannen hebben al geïntegreerd kookgerei. Onze merken zijn onder andere Esbit, Sea to Summit, Pathfinder, Light My Fire en Valhal Outdoor.

Filter

Kampeerpannen en potten

Draagbaar koken alsof je thuis bent. Deze kampeerpannen, outdoor potten  en kookgerei voor op de campingmaken het mogelijk.

Esbit

Esbit levert al draagbare kooksets sinds 1936. Esbit weet wat klanten van hun vragen. Esbit maakt hun producten gemakkelijk te gebruiken. Esbit is een familiebedrijf en deze vorm hebben ze tot nu toe al 3 generaties weten te behouden. Hun merk is ondertussen wereldwijd bekend.

Sea to Summit

Sea to Summit is een bedrijf uit Australië dat avontuur serieus neemt. Het bedrijf is gestart door Roland Tyson. Hij maakte op 17 jarige leeftijd outdoor gear. Ronald verzorgde ook de gear voor de eerste klim van de mount Everest. De mount Everest is vanaf zeelevel 8850 meter hoog. En zo ontstond in 1991 het bedrijf met de naam Sea to Summit. De gear van Sea to Summit wordt altijd zo licht, draagbaar en comfortabel mogelijk ontworpen. Zo ook de kampeerpannen en het kookgerei.

Pathfinder

Pathfinder producten zijn goedgekeurd door de legende, Dave Canterbury. Het Pathfinder-assortiment heeft een hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. De missie van Pathfinder is eenvoudig: “om outdoor-uitrusting van een merk van superieure kwaliteit en waarde te bieden voor zowel een survivalist als een weekendavonturier.” De pathfinder pannen voldoen hier dan ook zeker aan.

Valhal Outdoor

Als een ode aan het buiten koken begint Valhal Outdoor in 2014 het avontuur in Denemarken. Sinds 2018 is Nederland de officiële thuishaven van Valhal Outdoor. Dit merk levert de meest innovatieve producten om buiten koken zo prettig mogelijk te maken.