Kompassen | Gemakkelijk je oriëntatie aflezen

Kompassen worden al jaren gebuikt om oriëntaties te begrijpen en routes uit te stippelen. Ze gaan al tijden mee en veranderen in vorm mee met de tijd. Zo heb je nu kompassen in de vorm van sleutelhangers en pasjes voor in je portemonnee. Onze kompas merken zijn Silva en Sol.

Filter

Kompassen

Je oriëntatie met kompassen begrijpen is de eerste stap in het vinden van de juiste route.

Silva

De kompassen van Silva zijn geschikt voor de meeste buitenactiviteiten. De gemakkelijk vast te pakken kompasbehuizing heeft een stabiele, gemakkelijk af te lezen naald. Gepatenteerde rood/zwarte noord-zuid lijnen in de capsulebodem zorgen voor een gemakkelijke en veilige afwikkeling. De grondplaat met naar boven gebogen achterkant heeft een vergrotende lens voor nauwkeurig kaartwerk, samen met stencilgaten voor ster- en control markeringen aan de voorkant.

De schaalschuif aan de punt van het kompas is afneembaar. Het meegeleverde schaalkoord maakt het gemakkelijker om snel een afstandsbeoordeling van uw route te maken of om uw route van tevoren te plannen.

Sol

Sol is gespecialiseerd in het maken van noodproducten voor noodwerkers. De producten van Sol helpen noodwerkers bijvoorbeeld enorm om slachtoffers van lawines te vinden en bevrijden. Sol is een enorm bekend merk met vele fans.