Multitools | Alle benodigde tools in één draagbare vorm

Multitools zijn handige allround gereedschappen. Alle gereedschappen die je nodig hebt in één vorm. Een multitool is handig wanneer je veel verschillende werkzaamheden hebt. Het kan voorkomen dat je een hele gereedschapskist mee hoeft te nemen. Onze hoogstaande multitool merken zijn het Amerikaanse Gerber en het Zwitserse Victorinox.

Filter

Multitools

Multitools kunnen soms het meenemen van een hele gereedschapskist voorkomen. Deze tools worden ontworpen om zoveel mogelijk gereedschappen in zo’n klein mogelijke vorm te monteren.

Gerber

De multitools van Gerber zijn ontworpen om met één hand uitgevouwen te kunnen worden. Deze tools worden ook geleverd aan de militaire dienst van de Verenigde Staten en zijn daardoor ontworpen om aan al hun eisen te voldoen. Zo heeft de Gerber Suspension NXT Multi-tool maar liefst 15 functies. Door zijn vlindermodel zijn de gereedschappen ook in gesloten toestand bereikbaar.

Victorinox

Victorinox is een Zwitserse leverancier. Op dit moment zijn ze de enige leverancier van messen en multitools voor het Zwitserse leger. Onder de naam Swisstool brengt Victorinox hoogstaande multitools uit. Al hun ontwerpen zijn gericht op praktijkgerichte vakken. De Victorinox Swiss Tool heeft maar liefst 26 functies. Deze tool is een hele gereedschapskist dat past in je broekzak. De Victorinox Swiss Tool X Plus heeft zelfs 37 functies. Ondanks de bizar vele functionaliteiten heeft het product nog steeds een slick design. Dit Zwitserse product is het bewijs dat je design niet hoeft op te offeren voor functionaliteit.