Zakmessen | Jaeger Outdoor heeft een mes wat bij je past

Wil je een zakmes kopen? Waar zoek je naar? Draagbaarheid, weerbaarheid, precisie, een soepele opening of een slick design? Als je een zakmes gaat kopen wil je het wellicht allemaal. Wat je wensen ook zijn. Wij hebben een mes wat bij je past. Onze grote merken zijn CRKT, Gerber en Victorinox. Onderaan de pagina nemen we je mee in de kwaliteiten van de merken.

Filter

Je wilt een zakmes kopen? 

Wil je een mes kopen? Maar ben je nog aan het oriënteren over welk zakmes bij je past? We informeren je over onze merken.

CRKT

CRKT is opgericht door Rod Bremer. Hij werkte lange tijd voor andere messenmerken voordat hij besloot zelf messen te gaan maken. CRKT staat bekend om hun functionaliteit met oog voor detail. Ze zijn weerbaar door stevige materialen, een solide basis en duurzame scharnieren. De messen voelen handgemaakt, maar zijn toch enorm betaalbaar. De messen worden ontworpen door bekende ontwerpers. Één van die bekende ontwerpers genaamd Matthew Lerch maakte de CRKT Moxie. De stalen InterFrame-constructie biedt een solide basis voor de gegoten handgreepschalen die een harde laag hebben voor sterkte en een zachtere laag voor een tactiele grip.

Gerber

Gerber is een Amerikaans merk dat opgericht is in 1939. De zakmessen van Gerber worden gebruikt door soldaten, jagers en als every day carry (EDC) optie. De zakmessen worden ontworpen om taakgerichte of missie gerichte messen te leveren. Of je de zakmessen gebruikt voor ontdekkingsreizen, jagen, overleven, werk of voor verdedigende doeleinden.  Gerber maakt deze taken gemakkelijker. Voor ultieme precisie en een soepele opening is de Gerber Fastball een aanrader.

Victorinox

Dit Zwitserse merk is officieel opgericht in 1897 door Karl Elsener. Maar in 1884 is Karl Elsener al begonnen door zijn eigen messenmakers werkplaats in Iback-Schwyz. In 1891 begon Karl met het leveren van messen voor het leger van Zwitserland. Vervolgens maakte hij ook messen voor officieren en voor de sport. Victorinox garandeert dat ze altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat Victorinox de leider is in Zwitserse messen in Zwitserland en de rest van de wereld. Je bent jager en je wilt een zakmes kopen? Dan is misschien de Victorinox Hunter Pro iets voor jou. Een jagersmes van een hoog kaliber.