Waterfilters | Overal snel drinkwater

Één van onze populairste merken. De waterfilters van LifeStraw zorgen ervoor dat je geen dorst hoeft te krijgen tijdens een outdoor expeditie. Deze bijzondere technologie filtert ongewenste stoffen uit natuurwater en maakt vrijwel al het zoete natuurwater drinkbaar. LifeStraw producten komen in de vorm van flessen waar het filter in het rietje zit of zelfs als los rietje. Het merk staat voor een goede wereld. Lees onder aan de pagina hoe je de wereld indirect helpt door de aanschaf van een LifeStraw product. Naast LifeStraw bieden we ook LifeSaver aan. De prijs van dit merk ligt hoger dan de LifeStraw omdat het nog meer kan filteren.

Filter

LifeStraw staat voor de wereld

De waterfilters van LifeStraw zijn op onze webshop enorm populair. Deze technologie maakt niet alleen onze outdoor expedities gemakkelijk en veilig, maar de producten worden ook naar noodgebieden gestuurd. Het bedrijf is begonnen als start up om de Guinea worm uit te roeien. Een parasitaire rondworm die mensen infecteren door het drinken van vuil zoetwater. LifeStraw staat voor de wereld en is daarom duurzaam. Het bedrijf ondersteund mensen met hun producten die in een ramp verkeren.

Teruggeven aan de wereld

Voor elke 500 producten dat het bedrijf verkoopt leveren ze schoon water aan 100 schoolkinderen uit derde wereld landen voor 5 jaar. Omgerekend levert één LifeStraw aankoop een kind in nood een jaar aan schoon water op.

Flessen

De waterfilters komen in flessen en waterzakken. Alle flessen filteren op bacteriën. De LifeStraw Mission maakt vervuild water drinkbaar door 99,999% van de virussen, 99,999999% van de bacteriën, 99,999% van de parasieten, 99,999% microplastics te verwijderen. De LifeStraw Mission is zeer geschikt voor het gebruik tijdens kamperen, buitenactiviteiten, avontuurlijke reizen en noodsituaties. Het systeem kan tot 18.000 liter drinkwater leveren. De mission is verkrijgbaar in een fles van 5 Liter en 12 Liter.

Rietje

Om de ervaring nog draagbaarder te maken is de LifeStraw ook in rietvorm verkrijgbaar. De LifeStraw Personal is op het moment één van de populairste artikelen uit onze webshop. Maakt vervuild water drinkbaar en voorkomt het ontstaan van de meeste watergedragen ziekten door bacteriën (zoals E.coli) en parasieten (zoals Giardia en Cryptosporidium). Bovendien filtert deze ook de micro-plastics uit je water. Drink direct uit meren, rivieren of beekjes of vul een fles en gebruik uw LifeStraw onderweg.

LifeSaver

Een nieuwe populair alternatief van LifeStraw is LifeSaver. Met LifeSaver waterzuiveraars ben je verzekerd van de ultieme bescherming tegen ziekteverwekkers, omdat ze 99,99% van de protozoa, bacteriën en virussen verwijderen. Of je nu twijfelt aan de kwaliteit van kraanwater, flessenwater niet vertrouwt of water uit rivieren, meren en plassen moet drinken, de LifeSaver kan het allemaal veilig maken om te drinken. Dit product is ideaal voor allerlei activiteiten zoals wandelen, backpacken, reizen, kamperen, overlanding en noodsituaties. Houd er wel rekening mee dat LifeSaver waterzuiveraars iets duurder zijn dan de waterfilters van LifeStraw.