Kampeer Lantaarns | Draagbaar, vel en duurzaam sfeer maken

Kampeer lantaarns brengen sfeer aan het kamperen vinden wij. Daarom zijn zijn wij enthousiast over de lantaarns op onze webshop. De lampen van UCO hebben een mooi design en de lampen van BioLite hebben enorm veel handige functies. Dan hebben we nog de kaarsjes van Exotac. Onderaan de pagina geven we tips over het maken van sfeer met deze lampen. Sfeer maken met deze lampen kan natuurlijk zowel op de camping als thuis.

Filter

Sfeer maken met onze lantaarns

Sfeer maken met lantaarns op de camping of bij je thuis is geen enkel probleem met deze merken.

BioLite

Met BioLite heb je veel opties om je zitplek sfeervol te verlichten. De lampen van BioLite komen in de vorm van slingers, lantaarns en de BioLite Alpenglow. Alle lampen van BioLite hebben een USB stroominput. Zo kun je de lantaarns ook van elektriciteit voorzien met een powerbank. Ook kun je er een zonnepaneel van BioLite bijhalen om je plekje altijd volledig duurzaam te verlichten. De BioLite Alpenglow heeft vele opties. Zo is de lichtintensiteit verstelbaar, kun je de lichtkleur aanpassen, kaarslicht nabootsen of een zelfs een partystand aanzetten.

Veel van de lampen van BioLite kunnen ook gebruikt worden als powerbank. Met de BioLite Solar Home 620+ kun je je tent of achtertuin op zonne-energie verlichten zoals je eigen huis. Dit pakket komt met een control box om alle lampen vanaf één plek te besturen. Deze control box fungeert ook als mp3 speler om efficiënt van alle huiselijke sferen te kunnen genieten in je tent, schuur of achtertuin. Dit duurzame product word nu al gebruikt in meer dan 100.000 huizen in Kenia.

UCO

De lantaarns van UCO kunnen gemakkelijk omgezet worden tot zaklantaarn. Dit traditionele ontwerp brengt automatisch sfeer op zitplekken in de buitenlucht.

Exotac

De kaarsen van Exotac branden met bijenwas. Dit is schoner dan kaarsvet. De kaarsen genereren ook warmte. Zo kunnen deze draagbare kaarsen een kampvuur gevoel nabootsen. De kaarsen komen met verschillende brandeigenschappen. Je kunt kiezen uit kaarsen die warm branden of kaarsen die langdurig branden. Als je het zuinig aan doet kan de langdurige variant wel 30 uren branden. De warme varianten worden zo warm dat het zelfs mogelijk is om er water boven te koken.