Verrekijkers | Geen detail is onbereikbaar

Verrekijkers bestaan uit twee telescopen die naast elkaar staan en je kunt door beide ogen tegelijk kijken. Mensen gebruiken verrekijkers vaak voor buitensporten, zoals wandelen, vogels kijken en jagen, of voor het kijken naar sterren. De kijkers hebben verschillende soorten prisma’s die het beeld helder en scherp maken en coatings op de lenzen om het contrast te verbeteren. We hebben verrekijkers van verschillende topmerken zoals Benolyt en Urikan.

Filter

Verrekijkers

Met verrekijkers kun je onbereikbare details van de wereld waarnemen. Je kunt zien wat anderen zullen missen.

Benolyt

Bynolyt verkoopt al meer dan 35 jaar een zorgvuldig samengestelde selectie van kijkers in verschillende prijsklassen. Dit product is geschikt voor beginnende vogelliefhebbers, maar ook voor professionals die dagelijks op hun kijker moeten vertrouwen.

Voordat Bynolyt nieuwe kijkers op de markt brengt, testen ze deze uitgebreid. Ook streven ze naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie van hun kijkers.

Samen met hun fabrikanten komen ze regelmatig bij elkaar om ervoor te zorgen dat hun modellen altijd up-to-date zijn. Zo worden de coatings, mechaniek en glasslijptechnieken bijvoorbeeld voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.