Hoofdlampen | Verlicht met vrije handen

Bij het kiezen van hoofdlampen is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en de beoogde toepassing, zoals kamperen, hardlopen, vissen of reparatiewerkzaamheden in het donker. Er zijn veel verschillende modellen op de markt met verschillende functies, dus je kunt bij ons een hoofdlamp vinden die het beste bij jouw behoeften past. Wij hebben hoofdlampen van Olight, Biolite, Nebo en Silva.

Filter

Hoofdlampen

Hooflampen kunnen erg praktisch zijn wanneer je je handen wilt kunnen gebruiken op donkere plekken. Onze hoofdlampen zijn fel, draagbaar en comfortabel.

Olight

Olight is opgericht in 2006 en is nu al wereldwijd een zeer gewaardeerd merk. Olight maakt het hun missie om zoveel mogelijk lumen in een zo compact mogelijke zaklamp te verwerken. Het bedrijf is enorm ambitieus en passievol. Olight lampen hebben een enorm hoge brandduur. Zo ook de hooflampen van Olight.

Silva

Silva is een Zweeds merk. Het merk is in 1933 bekend geworden door hun uitvinding van een met vloeistof gevuld kompas. Maar ook hun lampen zijn enorm inventief. De lampen concurreren niet in hoeveelheid lumen met de andere merken, maar dit maken ze goed door de compactheid van de lampen. Wel hebben de meeste Silva hooflampen verschillende standen die toegepast kunnen worden.

Biolight

Biolight is een bedrijf dat enorm inventief is op het gebied van verlichting en duurzaamheid. Zo heeft Biolite naast gezellige lampen ook deze praktische lampen. Het merk is duurzaam, omdat ze ook verscheidene energie opwekkende producten verkopen zoals zonnepanelen. Hiermee kunnen de andere Biolite lampen opgeladen worden.