Brandstoffen | Hitte in de openlucht

Wij hebben een groot assortiment aan brandstoffen, waaronder brandstof voor barbecues COBB, Jetboil en Esbit, maar ook efficiënte Exotac-kaarsen en paracords van SOL. Deze brandstoffen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, of het nu gaat om het grillen van voedsel, het verlichten van de omgeving of het zorgen voor betrouwbare en draagbare vuurstarter.

Filter

Brandstoffen

Brandstof voor je barbecue, kaarsen en vuurstarters.

Barbecue

COBB, Jetboil en Esbit zijn bekende merken op het gebied van brandstoffen. Het merk biedt innovatieve kolenbranders en briketten die zorgen voor gelijkmatige hitte en langdurige prestaties bij het barbecueën. Jetboil staat bekend om zijn efficiënte en compacte gasbranders die ideaal zijn voor kamperen en backpacken. Esbit biedt solide brandstoftabletten die gemakkelijk te gebruiken zijn en een betrouwbare warmtebron bieden voor outdoor activiteiten. Deze merken zijn populair vanwege hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Exotac

Exotac is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige outdoor-uitrusting, waaronder kaarsen. Exotac biedt een breed scala aan kaarsen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in outdoor-omgevingen. Hun kaarsen zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden betrouwbare en langdurige verlichting. Ze zijn compact, draagbaar en ideaal voor kamperen, wandelen of noodsituaties. Exotac-kaarsen worden gewaardeerd om hun kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor avonturiers en buitenliefhebbers.

SOL

SOL (Survive Outdoors Longer) biedt paracord tinder als onderdeel van hun assortiment outdoor-uitrusting. Het SOL Paracord Tinder is een veelzijdig survivalkoord dat is gemaakt van sterke paracord en is voorzien van een geïntegreerde tinder-draad. Deze tinder-draad is behandeld met een speciale chemische coating die het ontvlambaar maakt, waardoor het gemakkelijk kan worden aangestoken met een vonk of vuurstarter.